Aanbod

Werkwijze

We willen aan de hand van een vergelijking onze manier van werken toelichten:

We hebben wonden

Sommige van deze wonden verhinderen ons weinig tot niet, andere sluimeren en weer anderen hebben onmiddellijke invloed op de rest van ons lichaam.
We stellen vast dat dit ook zo met emotionele wonden het geval is. Wanneer ben jij geneigd om hulp te vragen?

Pleisters

In de begeleidingsgesprekken gaan we samen kijken naar de pleisters die jij over jouw wonden hebt geplakt. Het is de bedoeling dat we samen per wond de pleister op jouw tempo eraf kunnen halen. Meestal schrik je hiervan want er blijkt veelal een open/diepe wond te zitten en dat had jij niet in de gaten. Je had wel pijn maar wist niet dat het er zo uitzag. 

In de begeleidingsgesprekken is het de bedoeling dat we naar die wond gaan kijken en erover mogen praten, zodat de wond niet meer verder ontkend wordt en er dus mag zijn. Het praten hierover is als het ontsmetten van de wond. Dit prikt en doet pijn maar is goede/helende pijn.

Genezing

Wanneer de wond geneest, ontstaat er een litteken. Je kan dus niet doen alsof die wond niet heeft bestaan. Wel is het zo dat wanneer jij of een andere persoon er op duwt dit geen pijn meer doet. Het blokkeert jou niet meer (in je hele gezondheid) om te leven zoals je wilt leven en in relatie met anderen.

Onze rol is dat wij jou uitnodigen om te zien waar je eventueel pleisters hebt geplakt. Wanneer we die er samen afhalen en je zou schrikken, blijven wij naast je staan en ondersteunen we je in jouw genezingsproces.

Elk LITTEKEN heeft zijn verhaal. God wil dit verhaal gebruiken tot zegen en troost voor anderen en overwinning voor jezelf. (Romeinen 8:28, Jesaja 31:3 en vers 7)

Neem contact op voor meer informatie

Werkwijze

  • Persoonlijk
  • Op jouw tempo
  • Veilig