Maak direct online een afspraak

Afspraak maken

Veilig en gemakkelijk

Een afspraak online inplannen is veilig en gemakkelijk!

Voor het inplannen van afspraken vanaf 2024 maakt Een Warme Wereld gebruik van een nieuw online agendasysteem waardoor (nieuwe) cliënten zelf een (vervolg) afspraak kunnen inplannen in de agenda van de hulpverlener.

Let wel op; dat er pas volgende afspraak kan plaatsvinden indien er op dat moment geen openstaande betalingen bestaande zijn. (De laatste afspraak dient dus telkens voor de eerstvolgende afspraak vergoed te zijn)

Intake

UPDATE INTAKEgesprekken: NIEUWE cliënten kunnen vanaf januari 2024 in de agenda van Debora een intakegesprek inplannen (Praktijk Zwijndrecht, Praktijk Kapellen of via een videogesprek).

Videoconsults

Opgelet! VIDEOGESPREKKEN zijn vanaf januari 2024 eveneens mogelijk via ons nieuw online agendasysteem. Om het videogesprek zo veilig en betrouwbaar mogelijk te kunnen laten verlopen, wordt er voor elke video-afspraak een veiligheidscode per sms verstuurd. Deze sms kost 50 eurocent (0,50EUR). Door een videogesprek via het agendasysteem in te plannen, ga je akkoord met deze meerkost. 

Annulatiebeleid

Wij reserveren graag onze tijd voor jouw vraag/ proces. Uit respect voor andere cliënten, je eigen proces en onze tijd, vragen wij afspraken die niet kunnen doorgaan ten minste 48u. op voorhand te annuleren of te verplaatsen. Op die manier zijn wij in de mogelijkheid om cliënten die op de wachtlijst staan (die dag) tijdig te contacteren zodat zij zich, indien nodig, vrij kunnen maken.

Gebeurt dit niet of niet tijdig, dan wordt dit gesprek in rekening gebracht en betaal je een annulatievergoeding van 50 euro.                 (Op het annulatiebeleid worden geen uitzonderingen gemaakt, ook niet voor ziekte.)

Door het vastleggen van een afspraak, ga je akkoord met deze voorwaarden.