Samen aan een
warme wereld bouwen

Steun ons

Samen aan een warmere wereld bouwen

Wat hebben we hiervoor nodig?

 

Gebed

 Spreuken 3:5-6 “Vertrouw op de HEERE met heel je hart, en steun op je eigen inzicht niet. Ken Hem in al je wegen, dan zal Hij je paden rechtmaken.”

Gebed dat wij als Vzw Zijn wil, visie en perspectief blijven zoeken voor wat Hij doorheen Een Warme Wereld wil doen en geven. 

Onze ogen gericht houden op wie Hij is en niet de omstandigheden of hindernissen.

Dat er mensen mee willen bouwen aan Een Warme Wereld en dus een stukje van Zijn Koninkrijk. (financieel, gebed, bestuur, hulpverleners,..) 

Dat Een Warme Wereld niet alleen zorgzaam met haar cliënten omgaat, maar ook mag groeien in een zorgzame en goede WERKGEVER te zijn voor haar medewerkers.

 

Locatie

UPDATE; Hoera! In 2024 neemt de Vzw normaal gezien zijn intrek in een nieuwe locatie met meer gespreksruimtes! Stay tuned…

 

Jouw TIJD & TALENTEN

Wil jij graag meebouwen aan een warmere wereld?

Heb jij een hart voor Een Warme Wereld Vzw en waarvoor zij staat?

Jouw TIJD & TALENTEN zijn misschien wel hetgeen waar we op dit moment en in dit seizoen naar op zoek zijn!

In dit seizoen zijn we alvast onder andere op zoek naar volgende ondersteuning:

IT- ondersteuning voor bijv. het updaten van kleine veranderingen van onze website

Praktische ondersteuning: klusjesman/vrouw om bijv. meubilair in elkaar te steken, kaders op te hangen, te schilderen (wanneer we in  januari 2024 gaan verhuizen met de vzw/ maar ook om de gespreksruimtes up to date te houden!

en nog zoveel meer… Dus stuur gerust een e-mail naar info@eenwarmewereld.be met de beschrijving van jouw bijdrage & talent.

 

Partners/sponsors

  • UPDATE: Mee helpen de maandelijkse lasten en onkosten van de Vzw te dragen; vanaf 2024 tevens de huur en energiekosten van de nieuwe locatie. Ook zaken zoals een goed draaiende website, een betalend zoomaccount voor veilige videoconsultaties, het NIEUW online agenda systeem alsook een veilig en betalend elektronisch cliëntendossier zijn maar enkele van de vele maandelijkse uitgaven van de vzw om op een betrouwbare, veilige en zorgzame manier met haar cliënten om te gaan. 
  • Om de begeleidingsgesprekken van mensen die het niet (volledig) kunnen betalen, aan te vullen.
  • UPDATE: Mee helpen het maandelijkse loon van de nieuwe medewerker in 2024 te betalen zodat nog meer mensen kunnen geholpen worden.

HOE financieel steunen?

Scan heel gemakkelijk en snel de Qr-code hiernaast en beslis zelf welk bedrag je wil (in)geven! Je kan vermelden waarvoor je wil dat jouw gift gebruikt wordt. Indien er geen specifieke mededeling is, wordt jouw gift besteed aan de zaken die wij op dat moment prioritair achten. 

Je kan dit ook doen door een éénmalige of maandelijkse gift te storten op onderstaand rekeningnummer (met de vermelding waarvoor je wil dat deze gift gebruikt wordt).

IBAN: BE84 9733 6714 7559 (EEN WARME WERELD vzw)

BIC: ARSPBE22

Om de Vzw te kunnen voorzien van zoveel mogelijk noodzakelijke systemen en tools, is de vzw op heden nog genoodzaakt om minimumlonen uit te keren. Ligt het op je hart om Nanja te steunen, dan kan je een gift storten op volgend rekeningnummer;

IBAN: BE18 0018 6851 7565 (Nanja VAN DER DUSSEN)

BIC: GEBABEBB

Neem contact op voor meer informatie

Steun ons

  • met gebed
  • met je tijd en talenten
  • met je financiën