Werkwijze

Praktische informatie

Voor wie

Iedereen is welkom bij Een Warme Wereld! Of je nu gelovig bent of niet; we vertrekken vanuit jouw hulpvraag. Wij bieden zowel gesprekken aan in het Nederlands alsook in het Engels!

Een Warme Wereld voor iedereen:

Een plaats waar herstel, genezing, vernieuwing en groei kan plaatsvinden. Waar je thuis mag komen en ontdekken wie je werkelijk bent. Een knipoog naar Het Koninkrijk van God dat er nog niet is zoals het zal zijn, dat nu reeds doorbreekt in de wereld en in ons, en nog verder zal komen. Rom 14:17 Want het Koninkrijk van God bestaat niet uit eten en drinken, maar uit gerechtigheid en vrede en blijdschap in de Heilige Geest.

INTAKE: de eerste stap

Bij iedere persoon met een hulpvraag stellen we een intakegesprek voor.

In dit gesprek verkennen we samen wat voor jou/jullie op dit moment de moeilijkheden/ uitdagingen zijn waar je verandering in wilt brengen. Daarnaast maken we ook tijd om de verwachtingen van ons beiden t.o.v. elkaar en de gesprekken helder te krijgen en deze op elkaar af te stemmen.
Nadien beslis je of je al dan niet een traject wilt opstarten.

VERDER VERLOOP

We maken afspraken voor het verdere verloop van de begeleiding. We spreken samen af in welke frequentie de sessies zullen plaatsvinden. Dit kan in de loop van de tijd veranderen. Vaak worden sessies wekelijks of tweewekelijks gepland, maar minder frequent kan ook, afhankelijk van jouw noden, wensen en mogelijkheden. Hoe lang een begeleidingstraject duurt is moeilijk te voorspellen. Het is individueel zeer verschillend.
Regelmatig wordt er tijd voorzien om de begeleiding te evalueren.

Adres

Schoolstraat 21, 2060 Antwerpen
Gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (bus 30 en tram 2,3,5 en 6 halte Handel) alsook een Velo station van de stadsfietsen.

Annulatiebeleid

Wij reserveren graag onze tijd voor jouw vraag/ proces. Uit respect voor andere cliënten, je eigen proces en onze tijd, vragen wij begeleidingsgesprekken die niet kunnen doorgaan 48u. op voorhand te annuleren of te verplaatsen. Gebeurt dit niet of niet tijdig, dan wordt dit gesprek in rekening gebracht. (Op het annulatiebeleid worden geen uitzonderingen gemaakt, ook niet voor ziekte.)

Door het vastleggen van een afspraak, ga je akkoord met deze voorwaarden.

 

Prijs

Een begeleidingsgesprek / intake (+/- 60 min) tijdens de daguren (8 – 17u.): 55 euro
Een begeleidingsgesprek / intake (+/- 60 min) tijdens avond -en weekenduren (na 17u.): 60 euro
Koppel -en gezinsgesprekken (+/- 1u.30) dagtarief: 80 euro/ avond -en weekendtarief: 90 euro.

TAAL

Wij bieden zowel begeleidingsgesprekken aan in het Nederlands alsook in het Engels.

Neem contact op voor meer informatie